59 resultaten

forest friends

Klaar voor een avontuurlijke speelervaring met de Forest Friends collectie van Little Dutch! De Forest Friends collectie is geïnspireerd door het prachtige bos en zijn dierenvrienden.

Van zachte knuffels en houten blokken tot educatief speelgoed en kinderkamerdecoratie, deze gevarieerde collectie biedt voor ieder wat wils. Voor thuis of onderweg.

Lees verder
Sluiten
48-59 van 59 producten

Little Dutch Forest Friends

Een beestachtig leuke collectie die tot de verbeelding spreekt, dat is Little Dutch Forest Friends! Het nieuwe speelgoed van het Nederlandse merk Little Dutch is geïnspireerd op het bosleven en straalt met de lieflijke dieren en zachte kleuren een warm gevoel uit. Een collectie die de harten van kinderen én ouders veroveren. Het speelgoed is niet alleen leuk en vermakelijk, maar stimuleert daarnaast de creativiteit en ontwikkeling van kinderen. Kinderen van alle leeftijden zijn doorgaans gek op dieren en de Forest Friends gaan zeker een lach op het gezicht toveren van kleine dierenliefhebbers. Van spelletjes en houten speelgoed tot vloerkleden en muziekmobielen; het is allemaal te vinden in de collectie Forest Friends van Little Dutch!

Het veelzijdige assortiment van Little Dutch Forest Friends

Little Dutch hecht veel waarde aan een ruime collectie veelzijdige producten en dat zie je duidelijk terug in de Little Dutch Forest Friends collectie. Het veelzijdige assortiment van Forest Friends heeft voor ieder wat wils. Van rammelaars voor de allerkleinsten tot stapeltorens voor peuters. En van speelgoed tot decoratie voor de kinderkamer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor zowel de veiligheid als de stimulatie van de zintuigen van je kleintje. Met bosdieren als inspiratiebron, zal deze speelgoedcollectie van Little Dutch ongetwijfeld een favoriet worden!

Speelgoed voor de allerkleinste dierenvrienden

Met het speelgoed van Little Dutch Forest Friends leren baby’s elke keer iets nieuws. Ze kijken hun oogjes uit en tasten de wereld af met hun vingertjes. De veelzijdige collectie Little Dutch babyspeelgoed is zo ontworpen dat het de zintuigen prikkelt en de motorische vaardigheden ontwikkelt. Kies bijvoorbeeld voor een babygym, activiteitenkubus of rammelaar. De zachte, knuffelbare speelkleden, blokken en grijpballen trekken de aandacht met flapjes, spiegeltjes en verschillende texturen zoals pluche en corduroy. Een ware ontdekkingsreis voor de kleine baby!

Hoe meer Little Dutch spelletjes hoe beter!

Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met puzzelen of een spelletje spelen! Little Dutch spelletjes uit de Forest Friends collectie zijn er voor beginnende spelers en puzzelaars. Er zijn spelletjes en puzzels voor kinderen van 1 tot en met ongeveer 6 jaar. Allemaal uitgevoerd in zachte kleuren met de bosvriendjes van Little Dutch Forest Friends in de hoofdrol. Voor de ontwikkeling van kinderen op allerlei gebieden is het goed om te puzzelen en spelletjes te spelen. Zo worden het ruimtelijk inzicht, de fijne motoriek en het geheugen getraind. Het spelen van een spelletje is niet alleen leerzaam, maar ook een goed moment om gezellig samen te komen na een drukke dag. Het zorgt voor ontspanning en versterkt de band tussen ouder en kind.

Speelgoed voor ieder kind en elk speelmoment met Forest Friends

Het fijne aan het veelzijdige assortiment van Little Dutch Forest Friends is dat er voor kinderen van baby tot kleuter leuk en passend speelgoed te vinden is. Naast babyspeelgoed is er speelgoed om mee te bouwen, puzzelen, knuffelen of badderen. Bouw een hoge stapeltoren of rijd de houten blokkentrein door de kamer. Het duurzame houten speelgoed gaat lang mee en kan tegen een stootje. Tijdens het badderen kunnen kinderen zich vermaken met een badboekje of de badfiguren die op de badrand, douchecabine of tegelwand blijven plakken. Tot slot kan er geknuffeld worden met een maatje zoals de knuffelvos of - uil. Bekijk de collectie online en haal het bos in huis voor veel speelplezier!