165 resultaten

RVS drinkflessen

Onze RVS drinkflessen zijn niet alleen supersterk en eenvoudig schoon te maken, ze zorgen ook voor een verfrissend drankje op elk moment van de dag. Bovendien zijn roestvrij slagen drinkfbekers 100% BPA-vrij, wat betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van elke slok.

Lees verder
Sluiten
48-96 van 165 producten

RVS drinkflessen

Tijdens een drukke schooldag, vakantie of sportactiviteit mag een RVS drinkfles niet ontbreken in de kindertas. Met een RVS drink- of thermosfles bij de hand, hebben kinderen op elk moment een verfrissend drankje. Kies je voor een thermosfles van dubbelwandig RVS, dan blijven drankjes ook nog eens langer koel of warm. Er zijn verschillende formaten en designs om uit te kiezen. Met een duurzame, robuuste drinkfles van roestvrij staal gaan kinderen goed voorbereid en stijlvol op pad.

Wat zijn de voordelen van RVS drinkflessen?

Ben je op zoek naar een duurzame en veilige drinkfles voor je kind? RVS drinkflessen zijn dé oplossing en winnen snel aan populariteit bij ouders en kinderen. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, bieden ze voordelen die ze laten schitteren ten opzichte van kunststof drinkflessen. Hier zijn enkele redenen waarom RVS drinkflessen de ideale metgezellen zijn voor elke dag:

  • Lange levensduur, want ze kunnen tegen een stootje
  • Nemen geen smaken en geuren op
  • Gezond en veilig; vrij van schadelijke stoffen
  • Hygiënisch en makkelijk schoon te maken
  • Thermosfles houdt drankjes langer koud of warm

Kortom, RVS drinkflessen voor kinderen zijn een slimme en duurzame keuze. Ze bieden veiligheid, zijn milieuvriendelijk en gaan lang mee. Kies daarom voor een complete lunchset van roestvrij staal. Met RVS drinkflessen, broodtrommels en snackdoosjes zijn kinderen klaar voor school en avontuurlijke uitstapjes.

RVS drinkflessen in allerlei soorten en maten

Of je nu op zoek bent naar een compacte kinderfles van 300 ml voor in de peuterrugzak, een middelgrote fles van 500 ml voor school of een grotere drinkfles voor lange uitstapjes, er is altijd een passende keuze. Daarnaast variëren de flessen van eenvoudige, ongeïsoleerde ontwerpen tot dubbelwandige thermosflessen die dranken urenlang warm of koud houden. Ook is er bij verschillende merken, waaronder Blafre, de keuze uit verschillende doppen. Kies voor een draaidop of een sportdop met uitklapbare drinktuit. Vaak kan er ook nog een rietje aan bevestigd worden om het drinken voor jongere kinderen nog makkelijker te maken.

Stijlvol op pad met een RVS drinkfles

Van felle kleuren tot leuke patronen, kies een RVS drinkfles die perfect past bij de persoonlijkheid van je kind. Ga naar school met de speelse dierenvriendjes van Trixie of de frisse ontwerpen van Fresk. De vrolijke en kindvriendelijke designs maken RVS drink- en thermosflessen niet alleen praktisch, maar ook leuk om te gebruiken. Combineer de drinkfles met een broodtrommel en snackdoosje in dezelfde stijl en kinderen zijn helemaal klaar voor de eerste schooldag of een dagje uit. Vind de leukste lunchsets bij ilovespeelgoed.nl!