203 resultaten

RVS drinkflessen, broodtrommels & snackdoosjes

144-192 van 203 producten

RVS drinkflessen, broodtrommels & snackdoosjes

Kinderen genieten van een smakelijke lunch op school of onderweg met RVS drinkflessen, broodtrommels & snackdoosjes. Roestvrijstalen lunchbenodigdheden hebben verschillende voordelen en zijn een duurzame en gezonde keuze. Om te kunnen leren en spelen hebben kinderen veel energie nodig en moeten ze goed eten. Ook een drinkfles mag niet ontbreken in de kindertas. Kies voor drinkflessen, broodtrommels en snackdoosjes van roestvrij staal om tijdens een schooldag of dagje uit extra te genieten van drankjes, lunch en tussendoortjes. Je vindt de leukste lunchsets bij ilovespeelgoed.nl!

Een RVS drinkfles voor een verfrissend drankje

Tijdens een drukke schooldag of uitstapje is het belangrijk dat kinderen goed blijven drinken. Als ze een RVS kinderfles bij zich hebben zullen ze minder snel vergeten om te drinken. RVS drinkflessen zijn er met verschillende handige doppen, zoals draaidoppen of sportdoppen met drinktuit, waaraan soms ook een rietje is bevestigd. De doppen zijn vaak voorzien van een draaglus of hengsel, zodat ze makkelijk te dragen zijn. Kies je voor een thermosfles van dubbelwandig RVS, dan blijven drankjes ook nog eens langer koel of warm. Er zijn verschillende formaten en designs om uit te kiezen. Kies jouw favoriet in ons assortiment!

Een verse lunch op school of onderweg met RVS broodtrommels

RVS broodtrommels voor kinderen zijn perfect voor het meenemen van gezonde en gevarieerde maaltijden. Ze zijn stevig en duurzaam, wat betekent dat ze bestand zijn tegen vallen en stoten. Er zijn RVS broodtrommels met een groot compartiment geschikt voor broodjes en grotere porties. Andere lunchboxen hebben meerdere vakjes, wat handig is voor het scheiden van brood, fruit, groente en snacks, zodat je kind altijd een smakelijke lunch heeft. De bentoboxen die voorzien zijn van een deksel met siliconen sluitstrips zijn zelfs geschikt om bijvoorbeeld yoghurt of appelmoes mee te nemen.

Bewaar tussendoortjes in RVS snackdoosjes

Kinderen hebben vaak veel energie nodig vanwege hun actieve levensstijl en snelle groei. Fruit, noten en andere snacks kunnen helpen hun energieniveau gedurende de dag op peil te houden. Daarom is het handig om voor pauzemomenten RVS snackdoosjes te hebben. Of het nu gaat om sport, spel of leren, tussendoortjes kunnen helpen kinderen de brandstof te geven die ze nodig hebben voor de dagelijkse activiteiten. De compacte snackdoosjes zijn ontworpen om eenvoudig in een schooltas of rugzak te passen, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg.

Wat zijn de voordelen van RVS?

Er zijn verschillende redenen waarom een roestvrijstalen drinkfles een goede keuze is voor kinderen. Omdat het materiaal vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA, is RVS een milieuvriendelijk en gezond alternatief voor kunststof. Het neemt daarnaast geen geuren en smaken op en is makkelijk schoon te maken. Een niet onbelangrijk, RVS kan tegen een stootje. Kinderen kunnen soms wat ruwer met hun spullen omgaan. Gelukkig heeft RVS en lange levenduur en is het sterk en robuust genoeg om dagelijks gebruik te weerstaan. Door te kiezen voor RVS drinkflessen, broodtrommels en snackdoosjes, maak je een bewuste keuze voor de gezondheid en het milieu.

Lunchen in stijl

Natuurlijk is het nog leuker als de lunchset niet alleen functioneel is, maar ook nog eens perfect past bij de smaak en persoonlijkheid van je kind. Dankzij het ruime aanbod bij ilovespeelgoed.nl is er voor elk wat wils. Kies bijvoorbeeld voor de vrolijke prints van A Little Lovely Company, de stijlvolle dessins van Liewood of de minimalistische ontwerpen van Blafre. Met een drinkfles, broodtrommel en snackdoosje in dezelfde stijl zijn kinderen helemaal klaar voor de eerste schooldag of avontuurlijke uitstapjes.